Amsterdam, 29/3/2009

 


Kort lijstje met genezen kwaaltjes; 


Deze genezingen zijn gebeurd zonder verandering in (slechte) gewoonten of dieet, ook heb ik totaal geen medicijnen of extra voedingssupplementen genomen. Eerder een tekort aan voldoende voedsel, (wel gezond voedsel), om te kijken wat mijn lichaam zelf kon herstellen zonder hulp van buitenaf:

Totale mobiliteit van de wervelkolom, alle wervels, onmiddelijk.

Geen pijn meer sinds toen, nergens. Afgezien van enkele genezingspijntjes

Vrij in elke beweging die een lichaam zou moeten kunnen maken na twee weken. Na 6 weken een ongelofelijke flexibliteit in alle gewrichten

RSI pols genezen in twee weken, waarbij deze al na een week volledig belastbaar was.

Onmiddelijke verandering van de stofwisseling.

Maagpijnen, pijnen in ingewanden, gas produktie, mogelijke maagzweer, alle interne pijnen verdwenen.

Totale herpositionering van alle botten binnen ca 2 weken als gevolg van een correcte wervelkolompositionering.

Vertrouwen dat ik zelf totale controle heb over mijn wervelkolom en dat een hernia mij nooit meer langer dan een minuut kan hinderen.

">Nieuwe manier van bewegen, gedirigeerd door de wervelkolom.

Verandering in de huid, mijn lichaam reageert sneller en beter op temperatuurswisselingen van heet naar koud en omgekeerd, zowel binnen als buiten.

200% humeurverbetering.

Veel meer energie 24/7, en weinig rust nodig.

Verbazingwekkend evenwichtgevoel na drie weken

Normale bloedcirculatie teruggekregen in een vingertop die 32 jaar geleden afgezaagd werd, sinds die tijd bleef bij vrieskou de top wit en begon pijn te doen, ook met handschoenen aan.

Na drie weken was er weer goede doorbloeding en bleef de top ook in vrieswind, gedurende drie kwartier, doorbloed zonder pijn. Mijn handen voelden wel koud aan, maar waren warm van binnen en pijnvrij. En dit zonder handschoenen aan.

Mijn rokershoestje verdween,ik kreeg een beter longfunctie na 6 weken. Ondanks stug doorroken.

Na een aantal weken kreeg ik de impressie dat mijn zintuigen verbeterden, mijn tong werd vanzelf roze zonder poetsen, alweer ondanks veel roken.

Na twee maanden was het vanzelfsprekend dat ik stopte met roken... en dit ging probleemloos.

Mijn zicht verbeterde na twee maanden bijna 50%, vergeleken met een oogmeting 10 jaar geleden.........(Rechts -2,25>-1,5 & Links -1>-0,5)

 

Om kort te zijn; het heeft de lichtjes teruggebracht in mijn ogen!!!!

 

Met een simpele beweging........

 

 

Het laatste nieuws is dat iemand met een dubbelle hernia die dit nu ca twee weken doet, afgezien van een betere rug, ook de indruk heeft dat zijn snurken verminderd. (zowel qua geluidssterkte als qua intensiteit)

Dus misschien is dit ook wel een huwelijksredder, hij hoopt nu dat misschien de gescheiden slaapkamers binnenkort tot het verleden horen.

We wachten af of het echt weggaat.

Ook is het uitgeprobeerd op de hik, deze verdween binnen een halve minuut. Een meisje dat bekend is met deze oefening had ca 15 minuten de hik en was na 30 sekonden deze oefening doende hiervan genezen.


 

 

                                                                                     

 
Design downloaded from free website templates.