aan deze pagina wordt nog gewerkt, de hyperlinks zijn groen

 

                                                                             

 

Hier zal ik proberen uit te leggen, wat allemaal geneest en waarom ik dat allemaal verwacht.
Eigenlijk is het "te logisch" en denk ik dat iedereen het verband kan zien als je de verwijzingen eenmaal doorleest.
En dat mijn wonderlijke genezingen dus eigenlijk volkomen logisch zijn.

Voorlopig verwijzen links naar de medische wikipedia en Gray's anatomy .

 

Eigenlijk verwacht ik dat al jouw kwalen genezen, je bent immers geboren met een goede gezonde flexibele ruggegraat en een goed zenuwstelsel (neem ik aan).

 

Dus als je oefent dan zou die goede flexibele ruggegraat terug moeten komen.

De beweging haalt alle wervels ( 7 nekwervels, 12 borstwervels , 5 lendenwervels , het heiligbeen en het stuit- of staartbeentje, ) en alle tussenwervelschijven waar mogelijk uit elkaar en zo krijgen alle bloedvaten en zenuwen in de wervelkolom weer ruimte om door te stromen.

Door het gehele zenuwstelsel in je rug (hersenstam, CZS, AnZS, PZS, AZS, OSZS, PSZS ) iets te strekken worden deze aparte stelsels gerepareerd en worden hierin alle blokkades opgeheven. (Zoals je kan lezen in de links beinvloeden en regelen deze zenuwstelsels het hele lichaam.)

Door goede zenuwbanen kunnen alle signalen, oa neurotransmitters en elektrische signalen over en weer tussen lichaam en hersenen.

Ook het beenmerg zal gereactiveerd worden en daarmee kom je weer in contact met je eigen stamcellen.
Deze stamcellen kunnen nu overal heen, en omdat ze in alle cellen kunnen veranderen en jouw blauwdruk dragen, wordt hierdoor alles gerepareerd wat nodig is.

Zo komt je immuunsysteem en hormoonhuishouding weer terug in optima forma, zo goed als mogelijk en in je DNA opgesloten is.

En zo kan er genezen wat een immuunsysteem hoort te genezen......jouw hele lichaam.

 

Bedenk wel dat het enige tijd kan duren voordat je jezelf zo ontspannen kan dat je gehele skelet iets kan rekken en alle botten de ruimte krijgen.

Pas dan kunnen, behalve de spieren, alle zenuwbanen en bloedvaten iets strekken.
Het lichaam is zo gebouwd dat het dit soort strek-belastingen makkelijk aan kan.

De Lazy Stretching Monkey stelt je in staat om je armen/borstkas/nek/rug te rekken terwijl je benen het bekken wegduwen en zo de wervelkolom kunnen sturen.
Daardoor is het dus mogelijk de rug ook "uit"een hernia te sturen en de wervels pijnloos, met "iets kracht" indien nodig, uit elkaar te halen zodat de beklemming weer vanzelf terugschiet.

Vrijwel alle 206 botten worden in deze beweging "bewust" opgenomen, terwijl je eigenlijk niet anders kan dan de beweging juist uitvoeren.

Hierdoor kan de gehele wervelkolom ontspannen en kunnen de zenuwstelsels iets worden gerekt, wat de genezing bewerkstelligt.
Zowel het centrale als het perifere zenuwstelsel, alsmede alle vaten,spieren,pezen en andere zenuwen hieromheen, worden namelijk tegelijkertijd evenver uitgerekt.

 

Natuurlijk is dit nog heel pril en zal de tijd leren wat er allemaal bij iedereen genezen is.

Ik zeg ook niet dat "alles" zeker zal genezen maar dat ik daar hele goede hoop op heb, ofwel "ik verwacht uitzonderlijke resultaten met een gezonde rug en een goed functionerende zenuwstelsel"......

En dat is eigenlijk vokomen logisch........

 

Ik zeg ook niet dat je de huidige medische wetenschap aan de kant moet zetten en moet stoppen met voorgeschreven medicijnen.

Wel dat je EERST moet leren je eigen lichaam te genezen, VOORDAT je voortaan een dokter raadpleegt die gaat experimenteren met hoe jouw lichaam reageert op bepaalde medicijnen.

Blijf gewoon de voorgeschreven medicijnen slikken maar bouw ze af, evt onder toezicht, zodra je verbetering in jouw lichaam voelt of kan meten.

Ga er van uit dat een gezond lichaam zichzelf geneest.......en zelf "medicijnen" aanmaakt.

Jouw lichaam hoort de beste dokter voor jou te zijn......

 

En bij sommige ziekten zul je vast direkt roepen; "dat kan absoluut niet".

Bedenk dan of je daarmee geboren bent of dat er misschien tijdens je leven ergens een blokkade ontstaan kan zijn waardoor bepaalde dingen niet meer opgemerkt werden of doorstroomden.

Het zou zo maar kunnen dat jouw lichaam wel weer in staat wordt gebracht om ook bijvoorbeeld die gevreesde welvaartziekten op te kunnen ruimen.

Als mijn lichaam dingen na 30 jaar kan opruimen, waar ligt dan de grens voor jou........??????

 

En Hé, proberen kost je niets.......

Alleen een minuutje per dag.

En de eerste persoon die geen baat heeft gehad op enige wijze moet zich nog melden!!!

Ik hoor alleen maar enthousiaste berichten die je oren doen klapperen van ongeloof.

 

Maar hier een lijstje om je een idee te geven, gebaseerd op mijn genezingen, genezingen van anderen, en doorgetrokken naar "vergelijkbare" ziekteverschijnselen.

Tevens zitten hier een aantal chronische ziekten tussen waar nog steeds geen afdoende geneesmiddelen voor zijn, behalve die die het lichaam zelf in de juiste hoeveelheden maakt.

 

 

A

AIDS ;Een heel moeilijk geval, dit is namelijk geen ziekte maar een (HIV) virus. En dit virus zorgt dat je allerlei ziektes krijgt waarbij een teveel aan ziektes fataal kan worden. Maar met een afweersysteem ( lymfevatenstelsel / , immuunsysteem ) in optima forma is het lichaam in staat ziektes de kop in te drukken en misschien dus ook in staat om dit van gedaante wisselende virus te bestrijden. Ons immuunsysteem past zich immers ook aan en past andere strategieën toe als het niet het gewenste resultaat krijgt.

Gewaagde stelling maar stel je voor.......met een dagelijks minuutje.

En zeg nou eerlijk.....wat heb je te verliezen?

 

Allergieën;Mijn voedselallergie was door een veranderde stofwisseling/darmfunctie over, door oa ook een veranderde huid ( het grootste orgaan) verwacht ik eigenlijk dat het lichaam ook andere stoffen niet meer als giftig ziet.

 

Auto-immuunziekten ;Dit is een verbazend lijstje, doordat alle zenuwstelsels (hersenstam, CZS, AnZS, PZS, AZS, OSZS, PSZS ) zich genezen en je hersenen in contact komen met lichaamsdelen waar het eerder niet meer bij kon,verwacht ik dat in veel gevallen het lichaam weer normaal gaat reageren doordat de stamcellen hun werk doen. Ik heb al een paar sterke staaltjes verbetering gezien van mensen die dit pas een paar dagen deden nadat ze al maanden medicijnen voorgeschreven kregen die niets hielpen.

 

B

Bloedsomloop ;Mijn vingertop deed het weer na 32 jaar

Burn-out ; Zie depressie

C

Crohn; ziekte van ; Door een veranderd zenuwstelsel en exocrien systeem. Zie ook auto-immuunziekten.

 

D

Depressies ; Door veranderde hersenactiviteiten en een andere hormoonhuishouding door een beter functionerende zenuwstelsels gaan de hersenen beter en anders functioneren waardoor het makkelijker wordt om de problemen te herkennen en hier een oplossing voor te zoeken.

 

Diabetes ; zie auto-immuunziekten

E

Epilepsie; in sommige gevalen door een verbeterde hormoonhuishouding.

 

Evenwicht ; door een goede wervelkolom en verbeterde oren.

F

 

G

Gehoor ; Mijn gehoor leek na twee maanden beter en mijn linkeroor hoort meer dan voorheen. Met een internettestje bleek dat ik 22 Khz kan horen. Dit is de befaamde Mosquito ringtone, die eigenlijk alleen door jongeren te horen is. Ik ben nu dus 47 en heb mijn hele leven met lawaaiige machines gewerkt, en vaak zonder gehoorbescherming veel langer dan at eigenlijk volgens huidige maatstaven mag. Het lijkt er dus op dat mijn trilhaartjes zich weer opgericht hebben!!!

H

Hik, de ; Door een simpele ontspanning van de complete rug, borstkas met middenrif en de ademhalingsorganen. En je kan gewoon doorademen tijdens het ontspannen. Inmiddels zo vaak geprobeerd dat ik kan zeggen dat dit een zekere manier is om binnen een minuut van je hik af te komen.

Hooikoorts ; Door veranderde longfunctie en stofwisseling.Zie ook allergieën.

Humeur ; Als je geen pijn meer hebt en je hersens niet meer continu bezig zijn met pijnbestrijding kan je je focussen op wat je eigenlijk leuk en belangrijk vindt. Zo worden dus dingen die je daardoor vroeger niet meer deed weer leuk. Bovendien ga je je blikveld verruimen.

Huid ; Mijn huid, het grootste orgaan, was na een aantal weken al in staat eea veel beter en sneller te regelen.

 

I

 

J

 

K

Kanker; Het immuunsysteem wordt gereactiveerd en kan weer overal komen. Volgens mij wordt dus iedereen geboren met kanker en raakt het immuunsysteem na kleine blokkades in de zenuwstreng het spoor bijster.Goedaardige (neem ik aan)cysten werden bij mij na 20 jaar langzaam afgebroken. Dus in de lijn der verwachtingen ligt het dat het stofje dat de verkeerde cellen doet detecteren en zorgt dat die cellen aangevallen worden,ook overal komt en zo het lichaam weer beschermd. Het lichaam is normaal, in goeden doen, ook in staat overal tegelijk aan het werk te gaan en te beschermen en zou dus ook hier op meerdere plaatsen tegelijk haar werk moeten kunnen doen en het misshien tot staan brengen en daarna afbreken.

Gewaagde stelling, maar ook hier geldt.....wat heb je te verliezen behalve één minuut per dag.

 

L

Lever ; Door een betere zenuwstelsels (oa ) en exocrien systeem verbeterd de leverfunctie en kan zo het lichaam beter reinigen.

Lusteloosheid ; Doordat het lichaam weer normaal werkt en alle energiebanen geopend worden heb je plotseling energie te over en weinig slaap nodig. Ook zal je biologische klok weer beter gaan werken.

M

Maagzweer ;Door een beter werking van het lichaam en stofwisseling krijg je een betere spijsvertering. Mijn maagpijnen, darmpijnen en voedselallergiën verdwenen.

Multiple Sclerose ; Zie auto-immuunziekten. Dit wordt geacht een auto-immuun ziekte te zijn. Wat als je immuunsysteem en het centrale zenuwstelsel nu weer goed worden??? In beweging blijven wordt belangrijk geacht voor patienten. Maak je wervelkolom dus nu zo flexibel mogelijk met deze beweging.

N

Nieren ; Door een beter zenuwstelsel en endocrien systeem kunnen de nieren beter en makkelijker hun werk doen.

O

Ogen ; Door veranderde spierfuncties en een goede positie van mijn rug verbeterde mijn zicht aanmerkelijk. Ook heb ik de indruk dat mijn irissen veel helderder zijn, dwz er zijn een aantal vlekjes verdwenen naar mijn idee. Oa door een verbeterdAnZS .

LET OP : Dit kan consequenties hebben als je je ogen hebt laten laseren, ik weet niet of die dan scherp blijven.

Oren ; zie gehoor.

P

Pijn ; Bij mij bleek eigenlijk alle pijn voort te komen uit stremmingen en beknellingen in de wervels en zenuwstreng. Toen die eenmaal weer los waren en stroomden waren alle echte pijntjes snel verleden tijd. Afgezien van genezingspijntjes in de eerste maanden. En een klein pijntje, hier en daar, af en toe, is ook heel normaal voor een functionerend lichaam en geeft geen reden tot ongerustheid meer.

Psoriasis ; Gezien de verandering in afweersysteem en huid, en de snelle resultaten (4 dagen) bij iemand met soortgelijke huidproblemen in zijn gezicht verwacht ik dat het dit probleem in veel gevallen oplost.

Q

 

R

Roken, rokershoestje ;Zie verslaving en long/ademhalingverbetering. Hierdoor wordt het makkelijker om voor het gezonde te kiezen.

RSI ;Door het losmaken van o.a. de bovenrug en nekwervels,

Rugproblemen ; Eigenlijk alle problemen die niet door ongelukken met permanente beschadigingen ontstaan zijn.Wanneer je rug neigt weer fout te gaan, dan zal je hem wel moeten corrigeren. Maar aangezien dat nu een fluitje van een cent is kan je dat doen zodra je iets fouts voelt, ipv elke twee weken naar een specialist bijvoorbeeld.

 

S

Suikerziekte (diabetes mellittus) type 1 ; zie auto-immuunziekten

Slaapapneu ; Door een verbeterde longfunctie, hormoonhuishouding, positie van de borstkas en wervelkolom, een goede ontspanning en een verbeterd zenuwstelsel.

Slapeloosheid : Door een ontspannen lichaamshouding en een verbeterd zenuwstelsel komt het lichaam makkelijker in rust.

Snurken ; Door een verbeterde longfunctie en een flexibelere wervelkolom en borstkas.

Spastische darm ; Door een veranderde stofwisseling en darmfunctie.

Stoelgang ; Door een goede werking van het darmstelsel wordt ook de stoelgang normaal.

Spijsvertering ;

 

T

 

U

 

V

Verslavingen ; Door een andere hersenwerking en een goede, snelle ontgiftiging van het lichaam is het eenvoudiger weerstand te bieden aan verslavingen.

W

Whiplash ; Door het herpositioneren en rekken van de hele wervelkolom(en skelet) krijgen ook de nekwervels een grotere flexibiliteit. Het strekken van de zenuwstreng doet de rest.

X

 

IJ

 

Z

Zintuigen ; Bij mij verbeterden mijn zintuigen aanmerkelijk. Eerst vanzelf, later nog extra geholpen door eenvoudig te stoppen met roken.

 

 

                                                                                     

 
Design downloaded from free website templates.